Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 16.08.2004, 09:40   #1
-=Czarny=-
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 05.08.2004
Posty: 4
-=Czarny=- w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question IfoUpdate błąd :(

mam problem jezeli mógłby mi ktos pomóc chodzi o program IFOUPDATE ,dokładam napisy do DVD wszystko idzie jak z płatka do momentu uruchomienia IFOUPDATE , podaje ściezki zgodnie z tutorialem ,opcje równierz ustawione jak nalezy klikam na Update Ifo i pyta mi sie o zmiane potwierdzam i wyskakuje błąd

"Run Time error "6":
Overflow

klikam na ok i program znika i pozostaje mi tylko nagranie tego co skompilował DVD Maestro bez menu itd. czy ktos wie o co chodzi i moze mi pomóc ?
z góry dzieki
-=Czarny=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.08.2004, 15:09   #2
Robs
Yoda
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Robs
 
Data rejestracji: 01.06.2003
Lokalizacja: Dagobah
Posty: 2,040
Robs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zdaje się, że błąd ten występował w starszych wersjach IfoUpdate, spróbuj najnowszej.
__________________
pozdrawiam Robs
Robs jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.08.2004, 15:13   #3
-=Czarny=-
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 05.08.2004
Posty: 4
-=Czarny=- w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
to jest wersja najnowsza chyba 0.78 próbowałem tez starszych w kazdej to samo może jest jakiś inny progs którym zrobie to samo co w IfoUpdate ?
-=Czarny=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.08.2004, 20:39   #4
Robs
Yoda
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Robs
 
Data rejestracji: 01.06.2003
Lokalizacja: Dagobah
Posty: 2,040
Robs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem ten występuje właśnie po użyciu dvdmaestro, moze zrobisz kompilację innym softem.
__________________
pozdrawiam Robs
Robs jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.08.2004, 09:10   #5
ideJ
I'd like to be a
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika ideJ
 
Data rejestracji: 10.07.2003
Lokalizacja: Łódź
Posty: 1,181
ideJ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Na http://forum.doom9.org poszukaj BatchIfoUpdate (autrostwa Trahalda) może to coś Ci pomoże. Tak swoją drogą to nie trafił mi się jeszcze taki błąd mimo, że czasem używam DVDMaestro. Którą wersję Windowsów masz? Jeśli XP to może spróbuj uruchomić IfoUpdate'a w trybie zgodności z W98 ?
__________________
Jedi Knight from Tau'ri
Proud Lantians' descendant.
ideJ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.08.2004, 11:27   #6
-=Czarny=-
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 05.08.2004
Posty: 4
-=Czarny=- w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@Robs użyłem do authoringu DVD LAB i niestety to samo
@ideJ dzieki za rade sprubóje jak mi sie film zassa bo tamten juz wypaliłem a system mam XP tak.ze jezeli nie pojdzie progsem co piszesz to dam soebie spokój
dzieki za pomoc
-=Czarny=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.