![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.03.2006
![]() |
film nie startuje
Witam szanownych forumowiczów,
problem jest nastepujący: film dvd zgrany na dysk, za pomoca PGCEdit usunąłem jedną reklamę i po zapisaniu zmian filmu nie odtważa sie ani na kompie ani w stacjonarnym (jest tylko czarny ekran, licznik nie startuje). No to zmieniłem w First Play jump bezpośrednio do VTS1 Root Menu (żeby startowało od menu), w Trace mode i symulacja płyty przechodzi idealnie a po zapisaniu zmian dalej ten sam problem. No to zacząłem od nowa ale w DVDReamke co trwa trochę dłużej ale problem dalej istnieje chociaż symulacja działania też przechodzi prawidłowo. Dziwne bo do tej pory na innych filmach wszystko działało bezbłędnie. Może ktoś podpowie gdzie leży problem, co jest nie tak? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozumiem, ***380;e film zgrany na dysk odtwarza***322; si***281; normalnie, a przesta***322; chodzi***263; po pr***243;bie usuni***281;cia reklamy?
To ja wiem, gdzie le***380;y problem ![]() Zgraj jeszcze raz i wywal t***261; reklam***281; w DVDRemake za pomoc***261; opcji Hide block. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie pro***347;ciej by***322;o wywali***263; reklame w CloneDVD2
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ju***380; pisa***322;em - zgraj jeszcze raz i pr***243;buj Remakem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Problem ominięty ale nie rozwiązany. Wpadł mi w ręce program DVD Stripper - w nim wywaliłem to co chciałem i resztę zgrałem na dysk. Nero przy nagrywaniu krzyczy, że struktura nieprawidłowa i może nie dać się odtworzyć, ale odtwarza na kompie jak i na stacjonarnym. A swoją drogą ciekawe dlaczego PGCEdit i DVDRemake nie pokazują błedów.
Jak wyżej - problem ominięty ale nie rozwiązany. Dzięki za wcześniejsze rady. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|