![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.09.2003
![]() |
instrukcja DVDrb, nowa wersja
Witam, czy ktos z zaawansowanych uzytkownikow, moglby opisac krok po kroku intrukcje enkodowania filmu dvd w programie dvdRebulider w nowej wersii 0.93 , CCE 2.70.01.05 lub nowszej.Wiem ze sa poradniki dvd2dvd-r itd. ale wszystkie oparte sa na starych wersjach programow, i poczatkujacemu trudno polapac sie w tych wszystkich nowych funkcjach ktore sa wprowadzone do nowszych wersii programow.Skozystam na tym nie tylko ja, ale i wiele nowych uzytkownikow zaczynajacych swoja przygode z obrobka filmow dvd.
Z gory dziekuje. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Może uściślij z czym masz problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.09.2003
![]() |
Prawde mowiac problem polega na tym ze nie wiem czy potrzebne jest mi koniecznie EclCCE,reszte program znajduje sobie sam,gdyz nie wiem zkad to EclCCE sciagnac, szukalem w sieci i ajkos niedokonca mi to wychodzi.Znalazlem jakies dziwne pliczki o pojemnosci w sumie jakies 340kilo i nie wiem czy to wlasnie to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stasowanie EclCCE nie zależy od wersji Rebuildera, tylko od stosowanej wersji CCE.
cyt. "EclCCE jest potrzebne jeśli używasz wersji CCE 2.5, albo wersji trial CCE 2.66 lub 2.67. Ostatnie wersje (2.70 i nowsze) tego nie wymagają." EclCCE znajdziesz np. TU |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|