![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.03.2004
![]() |
CloneCD z DVD na CD ?
Ostatnio dowiedzialem sie ze przy uzyciu CloneCd (nie CloneDVD) mozna film w formacie DVD zgrac na plyte CD.Owszem widzialem na wlasne oczy ze to mozliwe ale nie na moim kompie a mianowicie u kumpla Clon po wybraniu opcji "Odczyt CD i zapis jako plik z obrazem plyty" zgrywa zawartosc DVD do pliku o objetosci ~700 paru MB u mnie plik z tej samej plyty przy uzyciu tej samej wersji ClonaCD (4.3.1.9) i tej samej wersji OS XP
wynosi ponad 1.7GB.Posiadam Combo LG-GCC 4880B z tego co wiem kumpel ma starszy model symbolu nie znam.Do tej pory nie wiedzialem ze ClonCd ma takie mozliwosci ale teraz nie wiem czy z moim kompem jest cos nie tak (jezeli ktos mial podobny problem i wie jak go rozwiazac to z gory dziekuje) czy to moj kumpel ma "super kompa" ktory potrafi takie rzeczy.Po co to cale zamieszanie?Juz odpowiadam - przy uzyciu ClonaCD zgranie filmu z DVD na CD zajmuje ~15min tak wiec nie jest to wiecznosc jak w przypadku rippowania.Zaznaczam ze filmy tak zgrane dzialaja poprawnie w zwyklym napedzie CD i przy uzyciu chociazby Bestplayera.Z gory dziekuje za wyjasnienie tego zagadnienia. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|