Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 08.10.2003, 18:52   #1
l@mer
Bywalec

Data rejestracji: 19.12.2002
l@mer w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dvd(avi)2svcd - > i-author -> obraz.cif

Witka,
Już od jakiegoś czasu robię z użyciem tego kombajnu svcd'eki i wszystko byłoby w porządku ale... Mam Pionka-444 więc muszę remuxować mpegi z pomocą i-authora po czym recowerować i używać do authoringu VCDxbuid. I tu także wszystko jest ok. Płytki wychodzą filmy z żoneczką sobie oglądamy i jest fajowo Jednak ostatnio naszło mnie i probuję przeprowadzić authoring od początku do końca i-authorem. Dostaję , a jakże , jeden lub więcej plików obraz.cif jednak nie mogę ich nagrać bo każdy z programów do nagrywania cd'eków wywala mi komunikat że coś z tym obrazem jest nie tak lub że jest uszkodzony . I dupa blada. Więc zwracam się z prośbą do Szanownych Forumowiczów - czy jest na to jakaś rada ... aha, program do zabawy z obrazami płyt CDmage wywala komunikat "File lenght doesn't match sector boundary"...

Gibabyte P35-DS3R,Core2DuoE6750,2x1024MB SuperTalent DDR2, EVGA8800GTS 320MB, SATA II Seagate 320MB, LiteOn LH-20A1H
l@mer jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.10.2003, 19:08   #2
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ten obraz cif

jest z roxio, sprubuj wypalic go tym programem ecdc

Twoje uprawnienia: