![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
![]()
Witam!
Już gdzieś pytałem o to ale za mało szczegółów i nie dostałem żadnej odpowiedzi która by pomogła. A że dzisiaj sie już zdenerwowałe więc postanowiłem poprosić o pomoc ![]() (Nagrywarka LiteON 1633S) A więc: Jakiego DVD-Video bym nie nagrał, na jakimkolwiek typie płyty(DVD-R , DVD+R(+booktype DVD-ROM), DVD-RW) to płyte się tnie jak odtworze ją w stajonarnym odtwarzaczu(kino domowe Philipa). Kolega mówił mi że też ma często takie prblemy i tylko jak jeden kolega mu nagrywa to idzie OK. 1.Na poczatku płyty nie tnie, ale czym dalej tym wiecej ścięć. 2.Jak przeczyszcze laser(płytą, bardzo dokładnie/z dwa razy) to oglądnę film (testowane na Garfieldzie), ale czy można przed każdym oglądaniem czyścić?(dzień później już cięło). 3.Jak zacina i zaczne robić: pause->play->pause->play. To nie ma żadnych ścięć(oprocz kontrolowanych) przez 0,5 sek od nacisniecie na play a pozniej zaczyna ciąć 4.Próbowałem dzisiaj Booktype->DVD-ROM. Nagrało OK, ale dalej tnie... 5.Dodatkowe info co do dzisiejszego nagrania: -Płyta LITE-ON DVD+R 8x -Booktype->DVD-ROM -Nagrywane z prędkością 2x 6.Na kompie chodzi miodzio ![]() Już sam nie wiem co robić, czego spróbować...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|