![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.12.2005
![]() |
Encore - problem z odtwarzaniem
Witam!
Mam problem z rezultatem pracy Encore 1.5. Gotowy, przeliczony i w sumie działający bez zarzutu na stacjonarnym DVD materiał w postaci plików VIDEO TS ma jedną wadę: nie można odtwarzając film np. w Windows Media Player lub WinDVD4 (myślę, że przy innych aplikacjach podobnie) przejść do wybranego fragmentu filmu suwakiem tak by dostać się gdzieś między rozdziały. Więcej: we wszystkich aplikacjach do odtwarzania DVD suwak albo nie reaguje (wraca na swoje miejsce) albo jest niepodświetlony a tym samym nieaktywny. Co należy zrobić w Encore aby suwak postępu filmu był aktywny? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Więc nie wiem jak to się robi w Encore ale wiem co jest tego przyczyną.
Masz podlinkowane pod start filmu Program Chain zamiast Title. Teraz z tą wiedzą pokombinuj w Encore - nazewnictwo powinno być to samo. Pozdrawiam!
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|