![]() |
RafeQ spójrz w IfoEdit na chapter 40, ma zły Cell ID (jest 9 powinno być 1), to samo tyczy się chapter'ów 41-44, zmień im Cell ID na kolejne (zmienisz w VTS_C_ADT).
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Dop: Kurczę! Już powoli mi nerwy siadają czego objawem są moje bugi :'( Pomyliłem chaptery, start sector jest prawidłowy, no ale to tyle. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
mam pytanie troche z innej beczki
Posiadam koncert the Cure na dwóch płytach czy mozna pozbyc sie niektorych utworow i dodatkow a nastepnie połączy utwory w jedną płyt ? |
Takie problemy z czasem zdarzają się niestety, troche trzeba się pomeczyć ale mozna to naprawić, musisz porównać czasy z oryginału przed połączeniem z czasami po połączeniu, przeczytaj tutaj właśnie o twoim problemie: http://forum.divx.pl/viewtopic.php?t=3646#45769
|
Cytat:
opis na mojej stronce. |
Cytat:
2. Jak popatrzyłem na to wyjaśnienie to już kompletnie leżę. Chyba dam se spokój i wywale to wszystko. A drugim razem jak dorwę ten film to zrobię go bez żadnego łączenia na dwóch płytach :) Dzięki wszystkim za porady i cierpliwość. |
czy kyos moze podac linka do opisu jak usunac pojedyncze utwory muzyczne z płyty dvd ?
|
Cytat:
|
No to ja mam pytanie do Robsa - jak wyglada sprawa łączenia 2 płyt w DVD Shrink.Dodam że odwiedziłem Twoja stronkę (Extra) ale o DVD Shrinku jeszcze nic nie ma .Moze masz jakieś rady na "goraco".Próbowałem DVD2One ale nie mogę tam wstawić menu - a zalezy mi na nim bo chce wypalić koncert Depeche Mode na płytce DL.A posiadam powyższy koncercik na 2 płytach. Może klepniesz " małe co nieco" w powyższym temacie.Z góry dzieki
Pozdrówa Grzegorz |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:41. |