![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2004
![]() |
Dvd_0 Dvd_1
Mam taki problem przerabiam film 1cd WINavi np. Catwoman lektorl Pl i zamiast otrzymac jeden folder z plikami vob o nazwie DVD_0 kompresuje sie do około 1.2GB a potem wrzuca do następnego folderu DVD_1.
Kaszana polega na tym że jakbym chcial połaczyc te foldery to pliki o tych samych nazwach sie ponadpisuja na siebie. Nie dzieje sie tak z kazdym filmem ale dziej sie czasami. Jakies sugestie?? Ostatnio zmieniany przez Tusiek : 11.07.2005 o godz. 15:59 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() |
Pierwsze co powinieneś napisać to nazwa programu w którym to wykonujesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Mam taki problem przerabiam film 1cd WINavi ...hmmm chyba wystarczy to co napisałem na początku...to WINAVI no ale...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.01.2005
![]() |
Która wersja WinAVI 7.0 czy 7.1? Jeżeli to któraś z tych to proponuję przejść na wersje wcześniejszą 6.3.
Miałem podobny problem ale od momentu używania wersji 6.3 wszystko jest dobrze. Tak pozatym to lepiej zmienić soft na VSO ConvertXtoDVD. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
kazda wersja to mi robiła i nie wiem czemu- może jakies przeciążenie procka- sporo zasysam. Co do VSO on nie przerabia RMVB do DVD z napisami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|