Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Jaki program do nagrywania DVD PSX2 ?!
Kod vB: 0 0%
Mordki: 0 0%
Wszystkich głosów: 0. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.06.2003, 00:10   #1
mich31
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.06.2003
mich31 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Jaki program do wypalania DVD na PSX2

PROSZE O POMOC.
1.JAKIM PROGRAMEM PRZEGRAĆ DVD NA PSX2 1:1.
PRUBOWAŁE DVD X COPY I PO NAGRANIU NIM KONSOLA TYLKO MIELI I NIC Z TEGO.
2.DRUGI PROBLEM TO PRZEGRYWANIE FILMÓW.UŻYŁEM DVD X COPY BYŁO WSZYSTKO OK!!,POMIJAJĄC NAPIS "BACKUP DVD" NA POCZĄTKU ODTWARZANIA.WIEM TYLE ŻE PO PRZEGRANIU TYM PROGRAMEM Z KOPI 1 NIE ZROBIE JUŻ DRUGIEJ , WIĘC TO NIE DLAMNIE PROGRAM.UŻYŁEM WIĘC DVD DECRYPTOR POSZŁO FAJNIE LECZ ZOBACZYŁEM ŻE KRZACZY SIĘ CO PEWIEN CZAS CO PRAWDA NA 1 DO 2 SEK.ALE TAK NIE MOŻE BYĆ CO CIEKAWE TO PO PRZEWINIĘCIU DO TYŁU ABY ZOWACZYĆ CZY SIĘ POWTÓRZY NIE BYŁO JUŻ KRZACZENIA ZAWSZE JEST W INNYM MIEJSCU - LOSOWO ,MOWA TU O OTWARZACZU STACJONARNYM.NA DVD W KOMPIE CHODZI OK!.SPRAWDZAŁEM NA 2 DVD FIRMY DMTECH 550 5.1 I JAKIMŚ POLSKIM JUŻ NIEPAMIĘTAM JAKA FIRMA.NA TYM DRUGIM JEST DŁUŻSZY CZAS KRZACZENIA.DO NAGRYWANIA UŻYŁEM PŁYT DVD-RW EMTEC (KIEDYŚ BASF) X1 NA KOMPIE ATHLON 200.EPOX 8RDA, DVD-R PIONEER 106,DVD-RW PIONEER 105(SĄ NA WSPÓLNEJ TAŚMIE ATA-100,NAGRYWARKA JAKO MASTER),HDD IBM 80GB VANCUWER II,AUDIGY SB,2 RAZY PO 512MB DDR 333MHZ .PROSZE O PORADE NA TE DWA PROBLEMY.
mich31 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: