![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2004
![]() |
Który Nero do DVD ?
Witam!
Czy AHEAD NERO 6.0.0.11 ULTRA EDITION ma jakieś kłopoty z obsługą nagrywarek DVD ? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Oczywiście, to staroć z błędami, dopiero seria 6.3.0.x jest dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Używałem przez długi czas nero w wersji 6.0.0.11 i jakoś żadnych błędów nie zauważyłem, teraz mam 6.3.0.0 i też nagrywa bez problemu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.01.2004
![]() |
![]()
ja z powodzeniem uzywam Nero 5.5.10.54 do wypalania filmów wcześniej skompresowanych DVDShrinkiem (używam kreatora tak aby program sam usawiał parametry nagrywania dla DVD_Video) i wypalam X1 na DVD-R. Progos jeszcze nie zniszczył żadnej płytki a nagrywam na Verbatimach i TDK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
Prawda jest taka ,że generalnie każde nero jest dobre. Grunt to doberze skonfigurowany sprzęt. Oczywiscie ważne jest to żeby baza narywarek była zaktualizowana, żaby nero wdizaił nagrywarke. Ja uzywam wersji full 6.0.0.0 i jest spox.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam wersje 6.3.0.3 ponieważ posiada mniej błędów niż w przypadku starszych wersji.
Pamiętajcie, że należy włączyć obsługę dużych nośników, bo niektórych może ździwić, że ich nagrywarkach nie obsuguje płyt DVD - w przyadku gdy się przez przypadek wyłączyo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|