Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 06.01.2004, 20:45   #16
Bywalec
 
Data rejestracji: 23.10.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 60
Renee w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Daje się skopiować z pliku 4 około 35% a z 5 0% !
poza tym zauważyłem że na płycie jest przerwa w nagraniu (b. wąska) w odległości około 1cm od zewnętrznej części płyty t.j pod koniec filmu 4,5 plik być może?
dvd2mpg nie otwiera plików 4 i 5.
gdzie szukać dvd dumpa?
pozdro!
Renee jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.01.2004, 21:11   #17
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 30.12.2003
Lokalizacja: slask
Posty: 158
olo4you w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
czy 4 i 5 to końcowe pliki?? te 35% to jakieś 1GB danych czyli cały vob a 5 to pewno końcówka fimu tez cała a niema jakigoś programu do odczytu fizycznych sektorów
olo4you jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.01.2004, 22:01   #18
Bywalec
 
Data rejestracji: 23.10.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 60
Renee w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez olo4you
czy 4 i 5 to końcowe pliki?? te 35% to jakieś 1GB danych czyli cały vob a 5 to pewno końcówka fimu tez cała a niema jakigoś programu do odczytu fizycznych sektorów
Tak to końcówka filmu .
nie znam takiego progsa.
Renee jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2004, 22:47   #19
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 30.12.2003
Lokalizacja: slask
Posty: 158
olo4you w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ja tez ale poszukam czegoś do fizycznej edycji płyty powinno zadziałać
olo4you jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.01.2004, 01:55   #20
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 22.10.2003
Lokalizacja: Jelenia Góra
Posty: 8
dwaklik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Może spróbować odzyskać te uszkodzone vob-y CDCheck v3.1.0.7
Do ściągnięcia tutaj: http://www.cdrinfo.pl/software/stron...ls-Diagnostyka
U mnie w kilku przypadkach pomogło. Warto też spróbować odczytać na innym napędzie.
dwaklik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.01.2004, 07:30   #21
Bywalec
 
Data rejestracji: 23.10.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 60
Renee w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Próbowałem na napędzie LITEON 411 i na TOSHIBA SDM 1802 . Na obu nie przechodzi.
Po południu sprawdzę CDCheck.
DZIĘKI !
Renee jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.01.2004, 20:02   #22
Bywalec
 
Data rejestracji: 23.10.2003
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 60
Renee w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Renee
Próbowałem na napędzie LITEON 411 i na TOSHIBA SDM 1802 . Na obu nie przechodzi.
Po południu sprawdzę CDCheck.
DZIĘKI !
Dalej wywala błędy
Niestety musiałem oddać płyty, na tym kończę
dzięki wszystkim za pomoc
Renee jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone



Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO