![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.08.2000
![]() |
Napisy przy kopii DVD
Witam.
Robię kopię Star Wars przy pomocy DVDXCopy. Korzystam z opcji "simple",a w opcjach kopiowania ustawiam żeby program kopiował polskie napisy. Jednak na kopii płyty nie mam polskich napisów (w odtwarzaczach widzę zawsze angielskie napisy które i tak się nie wyświetlają). Nie mam pojęcia dlaczego. Miejsce na płycie jest (Po skopiowaniu ilość zajmowanego miejsca to 4,11 GB) więc nie po stronie braku miejsca leży brak polskich napisów. Kopiowałem inne filmy gdzie wskazywałem żeby były polskie napisy i nie miałem takiego kłopotu. Czy ktoś spotkał się z takim problemem. Jak rozwikłać tę zagadkę? :\ Pozdrawiam, |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Bedę zgadywał, jeśli dobrze pamietam StarWars ma w ifo ustawionych kilka ścieżek z polskimi napisami (chyba nawet 3), różna wielkość czcionki zdaje się i cos jeszcze. Nie wiem czy dvdXcopy to dobry wybór, chyba sobie jednak nie radzi z taką "szaradą", proponowałbym zmienić na cos innego, chociazby Shrinka (jeśli chcesz cos prostego).
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.08.2000
![]() |
Dzięki za pomoc.
![]() DVD Shrink w pełni rozwiązał kłopot. Przede wszystkim jest prosty w obsłudze. I w zasadzie o to chodziło. Kopia filmu przy jak najmniejszym wysiłku. Napisy skopiowały sie bez problemu. Tak jak potrzebowałem. Pozdrawiam, ![]() Ostatnio zmieniany przez Viking : 31.10.2004 o godz. 09:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|