Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 28.01.2004, 20:55   #1
PiotrM1973
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 30.07.2003
Posty: 81
PiotrM1973 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jaki program dzieli DVD9 na 2 ale z zachowaniem Menu na 2 płytach ?

Witam

Poszukuje programu który potrafi jedną płytę DVD 9 (czyli ponad 4,7 GB) podzielić na 2 płyty DVD 5 (czyli do 4,7 GB). Wiem że potrafi to zrobić DVD LAB ale na drugiej płycie nie ma Menu (poza tym DVD LAB "wrzuca" na 1 płytę dodatki, a ja chciałbym mieć wpływ gdzie co ma być). Chciałbym aby zarówno na 1 jak i 2 płycie było zachowane Menu. Fajnie by było gdyby wybierając z Menu coś co jest na drugiej płycie pojawiała się jakaś grafika informująca o włożeniu innego dysku.
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Piotr
__________________
PiotrM
PiotrM1973 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.01.2004, 20:58   #2
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
dvdxcopy
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2004, 21:11   #3
PiotrM1973
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 30.07.2003
Posty: 81
PiotrM1973 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzięki ale z kąd to zciągnąć ?
__________________
PiotrM
PiotrM1973 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.01.2004, 10:37   #4
Doodeck
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 04.01.2004
Lokalizacja: Katowice
Posty: 16
Doodeck w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DVD2One - demo na płytce CHIPA 07/2003, serial w necie
Doodeck jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.01.2004, 10:41   #5
Doodeck
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 04.01.2004
Lokalizacja: Katowice
Posty: 16
Doodeck w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Sorka - nie doczytałem o menu na obydwu płytach
Ale z drugiej strony tym CHIPIE można by wyczytać trochę szczegółów - być może i na to jest rada.
Doodeck jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.01.2004, 18:40   #6
Robs
Yoda
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Robs
 
Data rejestracji: 01.06.2003
Lokalizacja: Dagobah
Posty: 2,040
Robs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Heh, zaintrygował mnie ten pomysł z menu na 2 płytkach
DVD2One (i jego kuzyni) na pewno tego nie zrobi,
ale mam pytanie do Zorg'a - czy jesteś pewien że DVDXCopy właduje menu na obie płytki? swego czasu go odpalałem i wydawało mi się, że menu umieszcza tylko na jednej płytce.
__________________
pozdrawiam Robs
Robs jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.01.2004, 20:19   #7
PiotrM1973
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 30.07.2003
Posty: 81
PiotrM1973 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No właśnie, tylko na 1 płycie. Może w końcu zrobią tak aby MENU było na obydwu. Pożyjemy, zobaczymy
Piotr
__________________
PiotrM
PiotrM1973 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2004, 00:00   #8
Seksownis
Bywalec
 
Data rejestracji: 23.06.2002
Lokalizacja: Wieden
Posty: 43
Seksownis w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dvdxcopy na 100% wrzuca menu na obydwie plyty
__________________
Pozdrowienia
Seksownis jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.01.2004, 02:04   #9
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
dvdxcopy jest the best !
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.01.2004, 22:27   #10
siwymariusz
Forumator
 
Avatar użytkownika siwymariusz
 
Data rejestracji: 15.06.2002
Lokalizacja: na południu kraju
Posty: 804
siwymariusz po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>siwymariusz po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>siwymariusz po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>siwymariusz po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
a czy nie czasami " ifoEdit " masz mozliwosc podzielic jak ci zaproponuje program lub sam decydujesz w ktorym miejscu
siwymariusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.02.2004, 07:38   #11
ace2
Bywalec
 
Avatar użytkownika ace2
 
Data rejestracji: 12.12.2003
Lokalizacja: Rybnik
Posty: 45
ace2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zorg a ktora opcje nalezy uzyc aby podzielic plytke na dwie + te 2 x menu jesli mozna wiedziec?
ace2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.02.2004, 08:41   #12
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ADVANCED !!!!

http://www.dvdxcopy.com/demo/dxcp.demo.swf

http://www.dvdxcopy.com/platinum.asp...Cl7%7C29%7C2yv ti jest plik acrobata wszystko pisze i jszcze sa obrazki kolorowe
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.02.2004, 17:47   #13
godi
Bywalec
 
Avatar użytkownika godi
 
Data rejestracji: 29.01.2004
Posty: 48
godi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zorg mam pytanie czy DVD X COPY Platinum zostawia po sobie jakis slad po wykonaniu kopi dvd ?? jakis logo czy cos ?
godi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.02.2004, 18:44   #14
bartx
Bywalec
 
Data rejestracji: 16.11.2003
Posty: 30
bartx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
niestety zostawia
bartx jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.02.2004, 18:54   #15
Robs
Yoda
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Robs
 
Data rejestracji: 01.06.2003
Lokalizacja: Dagobah
Posty: 2,040
Robs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Oczywiście można to usunąć
http://www.dvdrhelp.com/forum/viewtopic.php?t=127933
__________________
pozdrawiam Robs
Robs jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.