![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2005
![]() |
Jaki program do nagrywania?
Witam
Poszukuję jakiegoś dobrego programu do nagrywania płyt (nie tylko w formacie DVD). Oczywiście przejżałem archiwum, ale nie chcę bezmyślnie instaować każdego poleconego przez kogoś programu. Przede wszystkim zależy mi by obsługiwał płyty DL. Do tej pory borykałem się z następującymi aplikacjami: Nero 6.6.0.12 Niestety jak dla mnie jest to zbyt duży kombajn, a po drugie nie wiem czemu, ale czasem wiesza mi się przy nagrywaniu i płyta idzie do kosza. Głównym jednak powodem mojej niechęci do niego jest to, że jest za bardzo wypasiony i te nieszczęsne zwisy. Ashampoo Burning Studio 5 Posiada zbyt mało opcji. Nawet nie można nadać nazwy płycie, bo standardowo nazywa ją DVDVideo. CopyToDVD 3.0.55 Wszystko byłoby OK, gdyby nie wyskakujący co chwilę błąd Out of memory, który zdaje się występuje już dosyć długo. Poszukuję programu, którym można by nagrać/skopiować płytę w dowolnym formacie przy jednoczesnej możliwości ustawienia co poniektórych parametrów ISO (podobnie jak w Nero), ale czegoś zdecydowanie mniejszego od Nero. Zastanawiałem się nad starszymi wersjami Nero, ale nie mam pojęcia, od której obsługuje on DVD DL. Możecie coś podpowiedzieć? Pozdrawiam Gmork |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|