Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 14.06.2005, 20:22   #1
Gmork
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.06.2005
Gmork w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jaki program do nagrywania?

Witam

Poszukuję jakiegoś dobrego programu do nagrywania płyt (nie tylko w formacie DVD). Oczywiście przejżałem archiwum, ale nie chcę bezmyślnie instaować każdego poleconego przez kogoś programu. Przede wszystkim zależy mi by obsługiwał płyty DL. Do tej pory borykałem się z następującymi aplikacjami:

Nero 6.6.0.12
Niestety jak dla mnie jest to zbyt duży kombajn, a po drugie nie wiem czemu, ale czasem wiesza mi się przy nagrywaniu i płyta idzie do kosza. Głównym jednak powodem mojej niechęci do niego jest to, że jest za bardzo wypasiony i te nieszczęsne zwisy.

Ashampoo Burning Studio 5
Posiada zbyt mało opcji. Nawet nie można nadać nazwy płycie, bo standardowo nazywa ją DVDVideo.

CopyToDVD 3.0.55
Wszystko byłoby OK, gdyby nie wyskakujący co chwilę błąd Out of memory, który zdaje się występuje już dosyć długo.

Poszukuję programu, którym można by nagrać/skopiować płytę w dowolnym formacie przy jednoczesnej możliwości ustawienia co poniektórych parametrów ISO (podobnie jak w Nero), ale czegoś zdecydowanie mniejszego od Nero. Zastanawiałem się nad starszymi wersjami Nero, ale nie mam pojęcia, od której obsługuje on DVD DL. Możecie coś podpowiedzieć?

Pozdrawiam
Gmork
Gmork jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: