![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.12.2004
![]() |
![]()
Mam problem z konwertowaniem filmów z avi do DVD....MIanowicie niezależnie jakim problem robie konwersje to podczas niej mój komputer sie zawiesza. Moja konfiguracja sprzętowa to procek celeron 2,6 gh 256ddram radeon 9200SE no i dysk samsung 60GB.Nie wiem co jest..normalnie komp może poracować cały tydzień a kiedy zaczynam konwertować to w pewnym momencie sie wiesza.....myslałem że to coś z kodekami, ale zmieniłem i nic ... błagam pomóżcie...chciałbym sobie poogladać filmiki na stacjornym odtwarzaczu..pomóżcie jak najszybciej....PROSZE......
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
o sorka niezależnie jakim programem...jak możęcie to napiszcie jakich kodeków uzywacie na waszych PC na których konwertujecie....Błagam o pomoc!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Może napisz czym to robisz i kiedy się zawiesza? Nie masz wtedy problemów z przegrzaniem procka, itp?
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.12.2004
![]() |
Ja kiedys mialem podobny problem spowodowany celeronem (533Mhz heh to byly czasy). Komp sie wieszal, okazalo sie ze problemem byl cache L2 (a wlasciwie jego brak w celeronie). Nie wiem jak jest w nowych celeronach ale problem moze byc podobny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Najpierw spróbowałem Nero Vision express 2.... no a póxniej trafiłem na to forum i spróbowałem The film machine+ Cinema Craft Encoder....nie no żadnych problemów z prockiem nie ma...normalnie np. jak coś zasysam z neta to komp może pracowac nawet tydzień...zawiesza sie podczas konwertowania obrazu...w film machine tak ok po 40 min konwertowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.11.2004
![]() |
ale próbowałeś na kilku filmach, czy tylko na tym jednym? wnioskuję, że na kilku, bo cały czas piszesz o filmach, ale gdyby jednak.. to może być coś akurat z tym plikiem avi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
No narzie próbowałem na dwóch filmach...a własciwie na trzech...na nero vision express próbowałem Bad Santa i Butterfly Effect a na Film Machine Bad Santa i Sniper 3....nie wiecie czemu mi sie tak dzieje?? a i miałbym prośbe napiszcie jakie macie kodeki zainstalowane... prosze pomózcie.....
Ostatnio zmieniany przez Drobny : 24.12.2004 o godz. 23:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
No to pomoże mi ktoś??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
No prosze...jak ktos wie co to może być to napiszcie....wolne teraz to bym sobie poogladał troche filmów na duzym ekraniku....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |