![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() |
jak wyciąć taki element z płyty DVD (usunąć)?
Mam do skopiowania film, zapuszczam DVD Shrinka i mam:
![]() Myk poleg ana tym, że po włożeniu filmu do napędu DVD odpala się film, przez kilka sekund jest plansza z info, a potem, zanim pokaże się menu przez 30 sekund jakiś facio coś pitoli. Nie byłoby problemu, gdyby nie to, że te 30 sekund to fragment tego "tutle 22-24" w "Extras". Jak zastąpię to przez "Still image" to w filmie przez te 30sekund mam przed menu ten obrazek. Można na pilocie dać ">>" ale to nie o to chodzi. Jak usunąć/skrócić wyświetlanie tego obrazka? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzyj DVD Remake! Pozwoli Ci elegancko pozbyc sie wszystkich dodatkow a takze na Twoja prosbe przeksztalci menu animowane w statyczne oszczedzajac miejsce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() |
Cytat:
No już właśnie od dwóch godzin kombinuję z DVDRemake. Znalazłem ten fragment, który chcę usunąć, i za bardzo nie wiem, jak to zrobić. Na początek zwyczajnie ten PGC 25 usunąłem: ![]() Ale pojawiło się takie coś na czerwono i tu utknąłem: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wybierz opcj***281; Hide block. Ale IMO lepszy do tego jest PGCEdit i opcja Kill Playback.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|