![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.02.2004
![]() |
Z kamery na vcd lub dvd
Mam kamere cyfrowa Sony DCR-TRV125E (nie ma zadnych specjalnych kabli do podlaczenia jej do pc) i za cholere nie wiem jak podlaczyc ja pod kompa zeby zgrywac se na plytki zawartosc. Kiedys podlaczylem pod karte tv i wtedy nagrywalem poprzez program z karty tv tylko nie mialem tym sposobem glosu (nie wiedzialem jak podlaczyc aby byl glos)
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Bywalec
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Cytat:
Są różne sposoby połączenia kamer z PC-tem. Ty podłączałeś kablem S-Video (okrągła końcówka) do tunera TV, a dziwięku nie miałeś dlatego że trzeba podłączyć go osobnym kablem do komputera (przeważnie w kamerce mały jack - do komputera wejście dźwięku do tunera TV). Jest to dobry sposób , jakość zgrywania - bardzo dobra. Drugi sposób to wyjście cyfrowe DV. Najlepsza jakość zgrywania. materiał zrzuca się przez kontroler WireFire.
![]() |
![]() |
#3 |
Raven
Data rejestracji: 19.07.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2004
![]() |
kup sobie złącze fire wire i program nero vision express.Ja tez mam cyfrówkę sony i robię wyśmienite filmy z wakacji naprzykład
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.02.2004
![]() |
Ktos moze podac linka gdzie tanio kupie ten kabel firewire??I jakie sa orientacyjne ceny tego kableka bo nie wiem czy warto zamowic z interka czy kupic w sklepie...Czy to sie podlacza przez usb czy trzeba kupic jeszcze kontroler firewire??
Ostatnio zmieniany przez yonasz : 03.08.2004 o godz. 16:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Cytat:
Zresztą popatrz sam: http://sklep.komputronik.pl/szukanie...0&sa=&szukaj=1
Człowiek całe życie się uczy i , i tak głupi umiera !! Ostatnio zmieniany przez vojt : 03.08.2004 o godz. 19:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2004
![]() |
do tego jak wspomniałem NERO Vision Express to na poczatek niezłe narzędzie do edycji i nagrywania DVD z Kamerki cyfrowej.Jeśli nie masz to daj znać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|