![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2005
![]() |
Pytanie-Zabezpieczenia wytworni Imperial
Mam filmy z tej wytworni -"into the sun", "suspect zero" i "anakondy polowanie na....". Filmy te so (wg. mnie) zaj...cie mocno zabezpieczone. Nawet po zgraniu na komputer (Any DVD, Dekrypter) gdy chce przerobic je w Clone2 to wyskakuje bład "..\vts_03_2.vob invalid file size".
Czy ktos z Was jest w stanie powiedziec mi o co w tym chodzi i jak je skopiowac zeby potem swobodnie je przerobic? Jak juz napisalem w innym watku shrink nie podaje takiego komunikatu ale po przerobieniu i skopiowaniu na DVD sa problemy z odtworzeniem tego DVD. Tak na marginesie: intryguje mnie mysl dlaczego PowerDVD odczytuje wszystkie zabezpieczone dvd a jest taki problem ze skopiowaniem filmow na HDD. ![]() Nawet starsze wersje pDVD radza sobie z nowymi zabezpieczeniami. Jak to mozliwe? Dzieki za eventualne wyjasnienia. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2005
![]() |
Te filmy zabezpieczone sa blednymi sektorami.
Potrzebujesz najnowszy anyDVD, w nim zaznaczasz opcje zabezpieczen blednych sektorow. Potem to juz do wyboru. Ja zrzucam filmy programikiem CLONEDVD2, bo jest b. prosty w uzytkowaniu. Wszystko smiga. Pozdrowionka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nowy DVDDecrypter łyka to bez marudzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2005
![]() |
Spróbuj Smartrippera.Zawsze pomaga
|
![]() |
![]() |