Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 07.01.2005, 22:22   #1
cc23cc
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.12.2004
cc23cc w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Shrek 2- W jakim celu sa 2 sciezki??

Witam,
mam pytanko dotyczace ogolnie dvd, na przykladzie Shrek2.
Mianowicie sa tu 2 sciezki(video) jedna z 21 rozdzialami druga z14 rozdzialami.
Spotkalem juz kilka dvd z takim rozwiazaniem i na ogol wypalam obie, na wszelki wypadek. W tym przypadku Shreka2 tez nagralem 2 sciezki i tu sie pojawil problem na stacjonarnym odtwarzaczu dvd-sony.Czyta 2-gą sciezke ta lekko okrojona o kilka minut(dokładnie o 3min).Na kompie moge przejsc na obie sciezki, a na stacjonarnym nie.
Mam pytanko po co sa -2- sciezki i o co z nimi chodzi, dlaczego sa 2, a nie 1.I dlaczego różnią się długością?.

Tia...a w Shrek 1 sa ich -4- takiej samej dlugosci, w nawiasach tylko Angle 2,3,4.I o co tu chodzi?

Angle to w jez.ang min. kąt..może tu chodzi o kąt patrzenia/oglądania danego fragmentu/sceny z filmu??
Zaczynam wypalanie wiec nie wiem bardzoooo duzo. Prosze o wyrozumialosc. Teraz wypalam ta sciezke dluzsza.]

Wypalalem obie sciezki bo myslalem ze nakladaja sie na siebie jakos rozdzialy.Tak mi przyszlo do glowy, ale chyba nie o to chodzilo.

pzdr
cc23

Ostatnio zmieniany przez cc23cc : 07.01.2005 o godz. 23:18
cc23cc jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: