![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2005
![]() |
Knkurs Filmowy LDTV
pomyslalem sobie o czyms w rodzaju konkursu filmowego, bo wiekszosc z nas zapewne zrobila juz jakis filmik, powiedzmy ze nie ma zasad jakimi technikami, ani barier tematycznych byle zmiescic film w 10MB (wg moich doswiadczen jest to ok 1min, w miare przyzwoitej jakosci video z dzwiekiem)poniewaz jeszcze nie mamy mozliwosci HDTV, trzeba to robic LDTV (LowDefTV) .
tylko gdzie moznaby wysylac takie pliki nie zajmujac tutejszego serwera, a nie wszyscy mamy wlasne strony. co o tym myslicie? jest to mozliwe? jakies sugestie? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem czy znajdzie sie az tylu chetnych... Ja bede krecil cos dopiero w wakacje i to pod warunkiem pozytywnego zakonczenia sesji... A nawet jesli to chyba nei meiszcze sie w wymaganiach, bo ma to meic okolo 15 minut, tak wiec...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2005
![]() |
wiesz, zasad wlasciwie jeszcze nie ma, tylko chodzi mi o to zeby filmiki byly dostepne dla wszystkich, zeby jak najmniej miejsca zajmowaly , zeby mozna je bylo swobodnie mailem przeslac, czy przetrzymac jakis czas na serwerze, nie zapychajac go, choc jasne ze wolalbym zeby nie bylo ograniczen czasowych ani przestrzennych...ale niestety technologia nam jeszcze na to nie pozwala,
nawet jak nie macie nic do pokazania, napiszcie jaka jest szansa na powodzenie tej akcji? pytam tu o miejsca gdzie moznaby wysylac ewentualne prace, do wgladu dla wszystkich? widzialem na innym forum (tweak.pl) ze chlopcy zorganizowali sobie konkurs fotograficzny, bez żenady krytykujac sie wzajemnie i wytykając nieprofesjonalizm, wiec jak byloby z filmem? da sie ? wszelkie uwagi beda pomocne, sam tego nie zrobie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|