![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2006
![]() |
![]()
Witam. Przerobilam film mov. na pliki vob. przez NeroVisionExpress tak zeby odtwarzalo sie w odtwarzaczu dvd, ale teraz brak jest glosu
![]() Co nalezy uczynic aby dodac glos ? moze trzeba ten glos wyciagnac itp? dopiero zaczynam sie bawic w te klocki, prosze pomocy!! jak mozecie to podajcie mi linka ze wskazowkami. Z gory thx. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
joanna
Data rejestracji: 22.08.2005
![]() |
A dzwi***281;ku brakuje podczas odtwarzania na kompie? Czy r***243;wnie***380; po nagraniu p***322;yty i odtwarzaniu jej na stacjonarnym dvd? Bo je***347;li tylko na kompie, to pewnie brak odpowiednich dekompresor***243;w.
A jesli ju***380; bawisz si***281; w przerabianie mov na dvd, to proponowa***322;abym najpierw przerobi***263; na dvd a potem dopiero nagrywa***263;, bo ja za bardzo nie ufam nero w sprawach konwersji. Spr***243;buj np w WinAviVideoConwerter przekonwertowa***263; na dvd a dopiero potem wypali***263; p***322;ytk***281;. Ale zanim to wszystko zrobisz, to si***281; upewnij czy brak d***378;wi***281;ku jest tylko przy odtwarzaniu na kompie ![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki za odp, jeszcze na stacjonarnym nie sprawdzalam, jedynie na komputerze przez Powerdvd. Zobacze moze akurat bedzie glos na stacjonarnym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
na stacjonarnym niestety tez jest cisza
![]() |
![]() |
![]() |