![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.06.2003
![]() |
Konfiguracja Film Machine + CCE
elo wszystkim mam taki problem zainstalowalem najnowszego the film machine oprocz tego mam takze cinema craft encoder i zawsze wszyzstko dzialalo a terazchce przerobic film i w the film machine pisze:
you didn't enter the location of soft encode. please click the options button and go to the path tab and enter the location of softencode i nie wiem co to znaczy i co zrobic zeby wreszcie program ruszyl a wszystko mam zrobione tak jak trzeba prosze o pomoc z gory dziekuje pozdrawiam narka Pamiętaj o tytułach zakładanych dyskusji!!! Ostatnio zmieniany przez Reetou : 21.09.2006 o godz. 22:29 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
ok dzieki juz znalazlem odpowiedz musisalem odznaczyc 1 funkcje i dziala przepraszam i dzikeuje
narka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
a mam jeszcze takie pytanko ile potrzeba the film machine miejsca na przerobienie jednego filmu na dvd bo kiedys wystarczylo 4.7 gb wolnego ale teraz nie wiec zwolnilem 9.4 gb wolnego ale dalej nic wiec zwolnilem 12 gb wolnego i dalej pisze ze ma malo miejsca co to moze byc znacie jakies rozwiaznie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaznacz w konfiguracji FM kasowanie plik***243;w tymczasowych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|