![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |
Bywalec
Data rejestracji: 04.03.2006
![]() |
Cytat:
![]() ![]() To o co pytam MA ISTOTNE PODSTAWY ale niestety aby to zrozumiec trzeba probowac czegos wiecej niz tylko ASPI, DMA, REINSTALL, UNINSTALL, NOWY SYSTEM, PLYTKI ![]() Odpowiedz na pytanie dlaczego czasem cos dziala lub nie, albo dlaczego cos mozna zrobic a czegos nie w programie Nero lezy po prostu w dokladnej analizie WERSJI oprogramowania - bynajmniej nie chodzi mi o numer wersji...ale to nie ma znaczenia. Wniosek - chetnie przyjme konstruktywna krytyke, przemyslane uwagi, komentarze. Nie lubie natomiast ciemnoty i klapek na oczach. Dlatego po tym komentarzu mam tylko jedna prosbe do uzytkownikow forum - tak przy okazji calkiem - szukajcie pomocy w odpowiednich zrodlach, np strona www.nero.com lub www.nero7.pl lub - co mi zawsze pomaga - kupujcie fachowa literature. Czytanie jest pozyteczne i nie trzeba nic przeinstalowywac ![]() milego weekendu. Nie znaczy to, ze wypisze sie z forum - jest przeciez coraz zabawniej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|