![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
Kopiowanie DVD z bad sectorami
Mam film z jakiejs gazety gala czy innego badziewia.
Oczywiscie zanim moge zobaczyc film musze zobaczyc jakies 10 minut zapowiedzi i reklam. Chcialem zgrac wyrzucic co niepotrzebne i nagrac i tu zaczynaja sie schody, moze jest juz gdzies rozwiazanie tego problemu ale poczatkuje dopiero z ta przygoda i nie mam pojecia jaki to rodzaj zabezpieczen. Otoz wiekszosc plyt kopiowalem DVDShrink, przy tej plytce wyskakuje blad CRC. Probowalem DVD Decrypter dochodzi do jakiegos momentu potem informuje o bledzie i moge klawiszem ignoruj probowac dalej. Doczytalem sie tutaj o jakims zabezpieczeniu i pobowalem DVBFAb ale efekt tez mizerny. Alkochol120% ktorym probowalem zrobic image zeby z dysku potem mielic to wyswietla mi od 50% filmu bad sectory plytki. Po mieleniu przez 8 godzin i dojsciu do 63% zrezygnowalem. Nie wiem jakie to zabezpieczenie jest, ani jak go nazwac, plyta nie jest zniszczona ani porysowana, wyglada na to ze to jeden z Vob jest tak walniety inne chyba daja sie czytac. Czy moze ktos cos mi podpowiedziec, ja jestem inteligentny wystarczy tylko 3 razy powtorzyc jak, a ja zrobie.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|