![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.03.2005
![]() |
Kopiowanie uszkodzonej płyty DVD
Mam problem ze skopiowaniem zarysowanej płyty DVD. Jeden z plików VOB nie da się w całości zdekryptować, ale nie zależy mi tak bardzo na nim (tracę tylko 1 utwór z koncertu). Kiedy próbuję wrzucić cały zdekryptowany materiał (z jednym niepełnym plikiem VOB) do Clone DVD lub DVD Shrink nie chcą one konwertować tego materiału. Co powinienem zrobić?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.07.2005
![]() |
Może spróbuj w Alcoholu pominąć uszkodzone sektory, wybiera się to gdzieś w opcjach, albo spróbuj skopiować tą płyte na nagrywarce z lepszą korekcją błędów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.05.2005
![]() |
heh miałem podobny problem i korzystałem z różnego softu
CDRoller - wydaje sie dosyc dobry bo odczytał dane które inne programy wypełniały zerami, ale skolei przez to że nie wypełnia zerami "zawiesił" sie na 50% i przez 10 godzin nie przeczytał nic dalej to go wywliłem DVD X Rescue - bardzo szybki, ale efekty marne Bad Copy Pro - ostatecznie użyłem tego programu zrzuciłem wszsytko na dysk a potem... Media Fixer - przepusciłem VOBy przez ten program, podobno dobry ale jakoś różnicy nie zauważyłem może znacie jakiś inny prog do naprawiania VOBów ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.03.2005
![]() |
Dzięki za rady
Bardzo dziękuję za pomocne rady, które na pewno przydadzą mi się w przyszłości. Niestety aktualnie nie mam już dostępu nawet do tej uszkodzonej płyty i dysponuję jedynie zrzuconym na twardy dysk niepełnym materiałem. Jak w takiej sytuacji mogę wypalić to okrojone nieco DVD?
Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Obraz płyty DVD | michal5 | Napędy optyczne DVD | 2 | 16.06.2005 12:14 |
Kopia płyty DVD | wolf | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 08.12.2004 22:26 |
Test płyty DVD | stivi | Napędy optyczne DVD | 5 | 13.11.2004 09:39 |
Naklejanie naklejek na płyty DVD ? | maximus222 | DVD-Video | 4 | 07.03.2004 23:22 |
Czy każde DVD odtwarza Płyty DVD-R? | GrzesiekB | Napędy optyczne DVD | 5 | 13.12.2003 15:34 |