![]() |
wiem piotrze34 czytałam już to i nawet instalowałam dwa dni temu. angielski niestety jest u mnie jęz. obcym. wydaje mi się to bardzo skomplikowane. nie da się prościej zaatakować jakimś softem? odpowiedz, jak nie to instrukcję rysunkową biorę do rozpracowania i będę próbować. nie wiem czy to nowinka, ale zwracajcie uwagę na przewijanie niby poprawnie wykonanej kopii bezpieczeństwa. soft informuje, że jest ok a przy przewijaniu X8, X16, X32 przeskakują rozdziały, lub wiesza się odtwarzacz.
czekam na odpowiedź. pozdrówka!!! |
U mnie wystarcza AnyDVD i wszystko działa. Osobiście nie korzystałem z tego pluginu, może jak się pojawią pierwsze problemy, to skorzystam.
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam rozumiec, ze udało Ci się skopiowac zabezpieczoną płykę i wypalic nową?? Daj znac, bo mam ten sam problem :'( !!! Pozdrowionka |
Cytat:
Zrobiłem sobie obraz na później alkoholem120% bo nie miałem płyty dwuwarstwowej żeby od razu to wypalić. A poza tym to CloneDVD chyba potrzebuje cracka bo nieaktywna jest opcja podziel dysk |
zabezpieczenia typu Lock&Drop ale wypuscone przez SonyBMg\ czy ktos moze mi pomoc,od jakiegos czasu w wypozyczalniach pokazaly sie filmy ,zaden program niechce tego zabez. zlamac-nieda sie zrobic obrazu, zrzucic na twardy
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:25. |