![]() |
DVDShrink opcja Reauthor, a póżniej proponuję wrzucić do Tmpgenc DVD Author w celu zrobienia menu. Opis jest TU
|
Właśnie chce przegrać goły film w postaci jednego pliku na HDD, tak
aby mógł następnie go edytować, a na koniec dodać nowe menu zrobione od podstaw przez siebie np. w NeroVision Express Jaki program sobie z tym poradzi i w jakim formacie powinienem przegrać, aby film nie stracił na jakości ? |
Cytat:
|
Instrukcja świetnie napisana, ale coś mi nie idzie.
Na mojej płycie DVD brakuje pliku VTS_01_0.VOB, a menu jest chyba w VIDEO_TS.VOB. Doszedłem do wniosku, że chyba dla mnie ***8222;początkującego***8221; będzie prościej stworzyć całe manu od podstaw w programie np. NeroVision Express, tym bardziej że chciałbym dodać kilka minut materiału, oraz zmienić odstęp w przewijaniu. Pytanie: Jaki program najlepiej nadaje się do zgrania materiału DVD na dysk twardy np. do AVI, ale bez pogorszenia jakości ? |
|
Korekty na gotowej płycie DVD ?
Czy jest możliwość poprawienia menu, czasu odstępu w przewijaniu materiału na gotowej płycie DVD ? Jakie są na to sposoby i programy?
Czy trzeba zgrać na dysk całe nagranie w postać jednego pliku i zacząć montaż od nowa ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:46. |