Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 22.06.2004, 15:55   #1
MaRo2k
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.06.2004
MaRo2k w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Napisy do DVD

Witam !
Otóz sciaglem sobie film w formacie DVD tylko ze on nie ma napisow polskich to zbaczy jest tylko sciezka dzwiekowa po angielsku(harry potter i wiezien azkabanu) i chcialbym bym sobie do tego dodac napisy polskie tylko jak to zrobic ? z goty dzieki za info
P.S. ma ktos DVD2DVD-R w wersji 1.44??

Ostatnio zmieniany przez MaRo2k : 22.06.2004 o godz. 15:57
MaRo2k jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.06.2004, 15:58   #2
l3c!@k
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.06.2004
l3c!@k w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
http://coruscant.plukwa.net/DVD/napisy/index.html
sprawdzone i działa, ale roboty na 2h...
l3c!@k jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.06.2004, 16:05   #3
grzes07
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 21.10.2002
grzes07 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Z tego co ja wiem to DVD jeszcze nie wyszlo, przeciez z koncem maja byla premiera filmu w kinach to zbyt krotki okres na pojawienie sie orginalnego DVD, ty masz prawdopodobnie wersje kinowa TS lub TC, mysle ze masz wersje TS SVCD.A co do dokladania napisow jest latwiejszy sposob zobacz na stronie prowadzonej przez Cobra Verde

http://www.cobraverde.net/Porady/dvd_pl.htm

Ostatnio zmieniany przez grzes07 : 22.06.2004 o godz. 16:11
grzes07 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.06.2004, 17:17   #4
MaRo2k
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.06.2004
MaRo2k w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
to jest przerobiona kinówka
MaRo2k jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.06.2004, 18:49   #5
grzes07
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 21.10.2002
grzes07 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
to napisy musisz sobie dopasowac a tutaj masz strone gdzie znajdziesz napisy

http://napisy.org/szuk?s=harry+potte...+azkabanu&l=pl
grzes07 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.07.2004, 09:25   #6
s_dawid
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.12.2003
s_dawid w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
HPPoA

Witam

Mam ten sam film. Które najlepiej napisy dać, żeby były zsynchronizowane ??
s_dawid jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.07.2004, 10:41   #7
s_dawid
Nowy na forum

Czesc

Jakie napisy mam dac do tego filmu DVD, poniewaz napisy mi sie wogule nie gasza po paru sekundach, tylko sie gasza jak sie pojawiaja nastepne. Dziekuje za odpowiedz gg: 2172977
Stary 13.07.2004, 11:35   #8
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez s_dawid
Czesc

Jakie napisy mam dac do tego filmu DVD, poniewaz napisy mi sie wogule nie gasza po paru sekundach, tylko sie gasza jak sie pojawiaja nastepne. Dziekuje za odpowiedz gg: 2172977
zasysasz program subtitleworkshop i w nim ustawiasz max czas wyswietlania napisow (dokladnie nie wiem gdzie, bo nie mam go przed oczami)
P.S. progz jest na stronie CobraVerde
milego - to troche zajmuje
Stary 13.07.2004, 17:17   #9
s_dawid
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez icemac
zasysasz program subtitleworkshop i w nim ustawiasz max czas wyswietlania napisow (dokladnie nie wiem gdzie, bo nie mam go przed oczami)
P.S. progz jest na stronie CobraVerde
milego - to troche zajmuje
Wiem mam ten program. tylko, ze jak znajdzie bledy to tylko niektore poprawi, a ok 300 musze sam czas poprawic nie wiem czemu sam mi tego nie poprawia
Stary 14.07.2004, 08:50   #10
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to ciezka i zajmujaca sporo czasu praca, ja wczoraj walczylem z napisami do Mystic River i po okolo 4 godzinach - efekt mnie zadowolil a i tak w MaestroDVD musialem jeszce porawic recznie, lecz mam kolejna kopie bezpieczenstwa

Twoje uprawnienia: