![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Czy jest mozliwość ściągniecia z neta lektora do filmu (np. Matrix) no i oczywiscie nagranie go razem z filmem na płyte DVD ?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Hmmm
MOżliwośc nagrania go na DVD jest na bank.Poprostu robisz nową ścieżkę dźwiękową lub zastępujesz starą (jedynie sprawdź czy się dźwięk nie rozjeżdża). Co do ściągnięcia samej ścieżki dźwiękowej z netu to chyba trudno jest coś takiego znakeźć. Coś mi sie kiedyś obiło o uszy ale nie pamiętam co, kiedy i gdzie.
Powodzonka
|
|
|
#3 |
|
downloader
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Wydaj mi sie ze szybciej sciagniesz divx-a z lektorem i wyciagniesz audio. Samych sciezek dzwiekowych nie widzialem nigdzie.
PS Panowie prosze nie krzyczec ze podkladnie dziwieku z divx-a (jezeli nie jest to ac3) do dvd jest profanacja formatu i ogolnie bezsensu. Ja to wiem. ![]() pozdro mjq |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też się kiedyś zastanawiałem, czemu nie ma do ściągnięcia samego dźwięku z filmu.... (przydałoby się) z reguły jest tak, że pierwsze wychodzi angielska wersja filmu, a potem polska z lektorem. Myśle, że gdyby ktoś coś takiego udostępniał to byałaby popularność
Ci co mają sdi, neo to im obojetne dla nich jest to kwestia 2 godzin i mają nowy film na kompie..... Gdyby każdy od siebie napisal maila do osloskopa to może coś by z tego wyszło
|
![]() |
|
|