![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.08.2004
![]() |
Liteon i nieudane nagrywanie Shrinkiem - czemu ??
Cze
Mam Liteona 1213 i od czasu do czasu przy kopiowaniu Shrinkiem wyskakuje mi komunikat o nieudanym nagrywaniu. Zamieszczam screny z których może coś więcej będzie wynikać. Pierwszy scren to wyglad komunikatu a drugi to samo tylko po przewinięciu tekstu na sam dół. Specjalnie nie podaję np. typu płyty by nie usłuszeć zaraz na początku że to wina tylko płyty DVD (choć może tak jest) a więc czy ktoś miał kiedyś takie komunikaty i czy zdiagnozował ich powód ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
ciekawe czy ta cisza ma znaczyć że takich komunikatów nikt nie miał nigdy czy że nikt nie ma pojęcia bladego co to za error
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
może zainstaluj sobie jakieś nowsze sterowniki ASPI.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
dzięki za próbę odpowiedzi ale to (ASPI) zrobiłem kiedy error pierwszy raz zaskoczył mnie takim komunikatem
a to przychodzi raz na czas jakiś- ostatnio wywaliło ten błąd i o dziwo nawet płyty nie zmarnowałem tylko nagrałem ten zgrany na dysk plik z folderu - już nie za pomocą shrinka tylko z nero w opcji video-dvd i to na tej samej płycie którą wcześniej nagrywarka wypluła po tym komunikacie choroba jasna - tajemnicza sprawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
no bardzo dziwne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
![]() ![]() pokazuje odpowiedź na posta z 21.09 a jest 20.25 i system obwiniałem bo mam zwyczaj najpierw pogłówkować a potem dopiero wołać o pomoc tzn. nie robiłem formatu tylko przeinstalowałem system ale error pojawił się też po tym zabiegu przy którymś nagrywaniu ...może format i ponowna instalka pomoże ? szczerze wątpię ale kto wie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
a nie mozesz nagrywac innym softem tego co utworzy shrink?
np. DVDdecrypterem
![]() |
|
|