Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.04.2005, 08:12   #1
sebek-29
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.04.2005
sebek-29 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question mam problem z colny DVD-pomocy

przy przegrywaniu filmow DVD clony nagrywa mi plytki w formacie mp3-jpg, wczesniej nie mialem takich problemow, dopiero po zmianie plyty glownej z mskt4v na epoksa dzieja sie takie rzeczy, prosze o pomoc jak poradzic sobie z tym problemem//??
sebek-29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.04.2005, 08:25   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
moze format c:
Stary 07.04.2005, 09:32   #3
PIOTR34
..: DVD-VIDEO :..

Data rejestracji: 20.08.2003
PIOTR34 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez sebek-29
przy przegrywaniu filmow DVD clony nagrywa mi plytki w formacie mp3-jpg, wczesniej nie mialem takich problemow, dopiero po zmianie plyty glownej z mskt4v na epoksa dzieja sie takie rzeczy, prosze o pomoc jak poradzic sobie z tym problemem//??
Przeinstalowałeś system po zmianie płyty głównej?

PIOTR34 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.04.2005, 09:50   #4
sebek-29
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez PIOTR34
Przeinstalowałeś system po zmianie płyty głównej?
tak i naczej przeciesz by mi nic nie chodzilo.....system byl polozny od nowa na tej nowej plycie a a moze byc przyczna ze mam 2 systemy czyli win 98 i xp
Stary 07.04.2005, 09:53   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sebek-29
tak i naczej przeciesz by mi nic nie chodzilo.....system byl polozny od nowa na tej nowej plycie a a moze byc przyczna ze mam 2 systemy czyli win 98 i xp
jeśli na osobnych partycjach to raczej nie...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.04.2005, 09:56   #6
sebek-29
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez ed hunter
jeśli na osobnych partycjach to raczej nie...
a czy musze przeinstalowac system po tym jak plyte czyli epoksa na ktorej kladlem system wyjelem z kompa i dalem do reklamacji ,przyslali mi ta sama, czy musze przeinstalowac system, przyczym wszysko inne mi smiga tylko mam problemy wlasnie przy przegrywaniu filmow dlaczego tak sie dziej ze klon zapisuje mi je w formacie mp3-jpg?
Stary 07.04.2005, 10:06   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jeśli to fizycznie ta sama płyta to chyba nie (nie wiem co w serwisie zrobili? bios zmienili?)

ja kiedyś dysk z mojego blaszaka przepiąłem do siostrzeńca (kompa ) - teoretycznie ta sama mobo i dysk - kicha (jakaś różnica)

jeśli wszystko inne śmiga to chyba inna przyczyna...może instalka clona zwalona?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.04.2005, 10:14   #8
sebek-29
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez ed hunter
jeśli to fizycznie ta sama płyta to chyba nie (nie wiem co w serwisie zrobili? bios zmienili?)

ja kiedyś dysk z mojego blaszaka przepiąłem do siostrzeńca (kompa ) - teoretycznie ta sama mobo i dysk - kicha (jakaś różnica)

jeśli wszystko inne śmiga to chyba inna przyczyna...może instalka clona zwalona?
instalka jest ok, ale moze zmainili biosa, chyba jedynym logicznym rozwiazaniem bedzie reinstalka systemu?ale dzieki za info i wszelaka pomoc
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: