![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2004
![]() |
mam The troy tylko co z tego
[IMG]http://[/IMG] Witam wszystkich
Mam pewien problem, otóż ściągnąłem pliki zripowane troy'i z internetu, wydaje sie że jest juz wszystko. Jednak przy probie odtwarzanie windvd wyswietla komunikat o nieprawidlowych plikach dvd. Jezeli cos mozecie pomoc w tej kwestii moze trzeba edytowac jakies pliki ifo? Mam zrzut ekranu tych plikow co posiadam , jednak nie wiem jak umiescic ten obraz dla zainteresowanych, ewentualnie przesle na maila. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.11.2003
![]() |
jest taki malutki programik Ifoedit- powinien poradzić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
mam ten program , ale niestety po uruchomieniu go zzielenialem, nie wiem co tam zrobic, moze znasz jakis link z opisem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.11.2003
![]() |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hlight=Ifoedit
poszukaj trochę na forum w wyszukiwarce jest gdzieś post o obsłudze tego programu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
Jedno pytanie - czy po ściągnięciu zmieniłeś nazwy dużych plików vob na prawidłowe ?? Przeważnie na necie widziałem np. coś takiego Terminator4.fulldvd.VTS_01_1.VOB co po ściągnięciu należy zmienić na VTS_01_1.VOB i tak po kolei ze wszystkimi dużymi plikami - inaczej playery będą się wywalać.
pozdr. zebacz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
czy ktoś wie jaki jest program do edycji napisów , czy napisy są zapisane w vob'ach? pozdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2003
![]() |
Zawartość filmu powinna być w folderze o nazwie VIDEO_TS. Następnie z menu winDVD - "źródło" wybierz "pliki DVD z folderu"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Napisy są zapisane w VOB'ach (w osobnym strumieniu). Nie ma czegoś takiego jak edycja napisów (jeśli chcesz je poprawić to musisz je najpierw 'wyrwać' z vobów, obrobić a potem zmuksować jakimś programem do authoringu - jest na ten temat trochę na forum)
![]() |
![]() |
|
|