![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Materiał z 3 płytek DVD na jednej
Hej !
Mój Kolega ma taki problem : mam 3 płyty DVD, na każdej 20-minutowy materiał - nie zakodowany; potrzebuję z tych trzech płyt zrobić jedną nie muszę miec menu (tam tez nie ma) ; chodzi o to żeby filmiki szły jeden po drugim, każdy jako nowy rozdział (chapter) Moze ktoś coś poradzi, podeśle linka ? Czy robi to DVD2One czy trzeba coś mieszać z IfoEdit, Vob Edit ? Jabba |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
czytelnik ;)
Data rejestracji: 06.02.2004
![]() |
Cytat:
pewnie o tym wiedziales, ale bodajrze obecne wersje DVD Shrink potrafia zlaczyc kilka kompilacji w jedna. Tyle, ze o ile dobrze pamietam bedzie to na zasadzie dwoch czy trzech tytulow. One tez sa bez problemu (bez udzialu menu) odtwarzane jednen po drugim (przyciskiem sluzacym do zmiany chaptera lub automatycznie jedno po drugim..). Gdzies byla instrukcja, na stronie RobsJody jest "w przygotowaniu", szukalem pobieznie tutaj ale nie znalazlem tego, moze jeszcze sprawdz.. Chociaz raczej polega to na tym, by najpierw otworzyc jedna kompilacje, potem druga i jakos to doda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No. Robs jeszcze wskazał mi swoją instrukcję do DVD2One oraz IfoEdit.
Dzięki ! Jabba |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|