Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 25.11.2003, 23:23   #1
wolfi99
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.04.2003
wolfi99 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
clonedvd-dvdxcopy-dvdfab

Witam
Jako ze jestem zupelnie lewy w nagrywaniu plyt dvd (czytalem czesc forum o interesujacych mnie problemach), mam do was kilka pytan:
1. Jakie plyty + czy - lepiej sa czytane przez stacjonarne odtwarzacze DVD?

2. Czy rzeczywiscie clonydvd (najnowsza wersja) nie potrafi kopiowac zabezpieczen plyt dvd ( ccd - o ile dobrze pamietam).

3. Probuje zrobic kopie moich filmow na pionierze 106 programami jak w tytule, ktore ponoc doskonale sie do tego nadaja, ale niestety angielski to jeszcze jezyk dla mnie niezbyt zrozumialy, a i w ogromie opcji sie gubie. Chce plytke tak skopiowac, aby zmiescila sie na jednym krazku dvd-+r, ale co mam wlaczyc, a co nie? . Nie wiem ktore pliki moge wyrzucic a ktore byc musza. POSBA - wytlumaczcie jak chlopu na granicy, krok po kroku co i jak?? (mam dvdxcopy platinum 3.2.1 - dvdfab 1.01)

4. Jesli te programy nie sa dla was dobre, to powiedzcie jakie sa lepsze (byle byly proste w obsludze), i jak je uzywac (lub link do stronki).

5. Jesli nagram jeden kompletny film na 2 plytach dvd-+r , to jak to potem odtwarza sie na stacjonarce?

Bede wielce zobowiazany za udzielone mi szczegolowe i niezwykle cenne porady

Pozdrawiam
wolfi99 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: