![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Menu po kompresji
Mam pytanie.
Przerobiłem film, który zajmował ponad 4,7 GB za pomocą DVD2DVD-R i wszystko wyszło super (P.S. świetny opis). Chciałem sie dowiedzieć czy istnieje możliwość aby menu było czy nie?? Wiem ze można zablokować wybieranie niektórych rzeczy w menu, ale nie wiem czy można zostawić menu przy kompresji. A jeśli tak to czy podmenu dotyczące np wyboru scen pozostanie?? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
w programie
dvdxcopy xpress masz obcie z menu albo bez !
a tu znajdziesz obrazek http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=29466 po zaznaczeniu entire disc bedziesz mial film i menu gdy zostanie pusta kratka bedzie sam film !
Ostatnio zmieniany przez zorg : 07.01.2004 o godz. 00:25 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Słyszałem, że Xpress to kiepski program, podobno jakość uzyskanego materiału nie jest najlepsza.
Właśnie bawiłem się CloneDVD firmy Elby i programem Menuedit do dezaktywacji nieaktywnych "linków" i musze przyznać, że zrobił na mnie duże wrażenie. Chodzi mi głównie o szybkość i prostotę działania. Co sądzicie o jakości otrzymanego filmu za pomocą tego programu? Czy będzie on porównywalny z tym uzyskanym za pomocą Cinema Craft Encoder? P.S. Cała operacja przygotowania filmu do nagrania w CloneDVD trwała około godziny, a w DVD2DVD-R - 9 godzin. Różnica spora, dlatego się pytam starych wyjadaczy, co sądzą o tym programie i jakości otrzymywanych filmów?? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
Słyszałem, że Xpress to kiepski program, podobno jakość uzyskanego materiału nie jest najlepsza.
sprawdz sam , co bedziesz slyszal tylko !!!
|
|
|
#5 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Cytat:
http://yoda.plukwa.net/DVD/napisy/ifoupdate.html Sprawdzona metoda działa na 100% |
|
|
|
|
![]() |
|
|