![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.06.2004
![]() |
![]()
MenuEdit jest programikiem sluzacym do edycji menu wystepujacych w filmach DVD (najlepszy przyklad -> usuwanie niepotrzebnych przyciskow) co w polaczeniu z poprzednim (MenuShrink) pozwoli ci zaoszczedzic miejsce na plycie DVD i "poprawieniu" nawigacji.....ble ble ble i tak dalej, <- taki zarcik, osobiscie sadze ze programu przedstawiac nie trzeba, niby funkcje zawarte w programie sa zaimplementowane w DVDRemake, jednak w porownaniu do Remake'a program nie zamula kompa (jak wersje 3.xx), do edycji menu mozna tez uzyc pcgedit ale ten nie przypadl mi do gustu,
no coz koniec tego belkotu, sofcik przetlumaczony zostal na jezyk polski, instrukcja obslugi potrzebna raczej nie jest, oczywiscie wersja w archiwum jest to trial'owka zeby nie bylo ze lamie regulamin, a witaminka gdzies krazy^^ ![]() tak wiec, milego uzywania |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To tylko dorzuc***281;:
MenuEdit ma mo***380;e z 5% funkcjonalno***347;ci PGCEdit - je***347;li kto***347; si***281; przyzwyczai***322; - trudno. Je***347;li kto***347; chce si***281; przyzwyczaja***263;, lepiej trenowa***263; od razu PGCEdit. Tym bardziej, ***380;e MenuEdit kosztuje $16,50 a PGCEdit jest darmowy. Ale dzi***281;ki za info. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sie przyzwyczailem do MenuEdit, zwlaszcza ze jego funkcjonalnosc wystarcza mi az nadto (korzystam z jednej opcji). Dlatego dziekuje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|