![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Milczące DVD
To mój pierwszy raz, więc dajcie zrozumienie, jeśli piszę o alfabecie albo przeoczyłem rozwiązanie. Ale szukałem.
A problem jest taki: Wypalam sobie tzw. mini DVDs na CD-RW. Bo nie mam nagryw. DVD. Robię authoring i palę próbki. I sprawdzam w Win Media. I DVD idzie bez dźwięku. A jak wrzucam .vob z płytki do WM, to idzie dobrze. I tak pod DVD MF i Workshop Uleada (a propos dlaczego bardzo często ludziska piszą tę firmę jako Unlead?), PP CyberLinka i coś tam jeszcze. A te projekty spod Uleada idą dobrze na uleadowym odtwarzaczu (wirtual oczywiście). Pisaliście coś o rozbijaniu ścieżek (to się nawet jakoś prof nazywa ale nie mogę zapamiętać) na vid i audio, ale te programiki w ogóle nie chcą o czymś takim gadać (dopiero DVDLab z MediaChance się za to wziął, ale ni cholery nie wiem, po co mu to) - No tego motywu z rozdziałem ścieżek to się przyznam, że nie zrozumiałem - tzn. nie wiem po co to. Ale najważniejsze to z tym dźwiękiem, co jest a go nie ma. Oczywiście w podglądzie każdego projektu wszystko było tip top. No i nic nie rozumiem. Rozpisałem się trochę -sorry. Ale jak znacie rzecz, to powiedzcie mi coś. Pozdrowka |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente