![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
Dvd2dvd-r + Cce
Witam wszystkich.Wiem ze juz jest wątek co do tego programu, ale juz nikt go nieodwiedza i niemożna sie połapać, kto komu odpisuje.Ale nieważne...
Wiem że program ten wykonuje kompresję pojedynczego strumienia. Mam więc pytanie czy da się jakoś całość filmu skompresować (łącznie z menu i z dwoma scieżkami audio) oczywiście za pomocą tego programu ![]() Ktos juz pisał że skompresował "całosc" na przykładzie LOTR rozszeżonej wersji. Ja własnie też chcę skompresować ten film. Gdy spróbowałem to uczynić przegrał się sam film i tylko DTS (mimo, iż zaznaczyłem tez lektora) Jak sobie z tym poradzić?? Koniecznie zależy mi aby wykonać to DVD2DVD-R + CCE bo jakosc po kompresji jest naprawdę za***ista . Z góry dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.04.2004
![]() |
zmatuj se CloneDVD2 i jest taka sama jakosc i moim zdaniem program tez fajniejszy
![]() |
#3 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W DVD2DVDR + CCE da się skompresować film z dwoma i więcej scieżkami Audio oraz wieloma napisami. Ale MENU nie. Tu działa opcja ONLY MOVIE. Jak chcesz podobną jakość i MENU to użyj Instant Copy 8.
Jabba |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
Oki spróbuje tego instant Copy.Co do CloneDVD to niemam przekonana.Skopał mi kiedyś płytkę ale to może był przypadek. Sam niewiem
Dzięki za odpowiedzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W Wypadku IC8, płytę wypal DVD Decrypterem, jesli otrzymasz pliki pdi.
Jabba |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|