![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Jak 'to' przebudować i podzielić?
Witam
![]() Mam 9 plików VOB zawierających jeden film, nie mam do nich niestety plików IFO. Wygląda to tak: VTS_01_1.VOB - 1GB VTS_01_2.VOB - 1GB VTS_01_3.VOB - 75,6MB VTS_01_4.VOB - 1GB VTS_01_5.VOB - 1GB VTS_01_6.VOB - 217MB VTS_01_7.VOB - 1GB VTS_01_8.VOB - 1GB VTS_01_9.VOB - 157MB = 6,43GB Stworzyłem sobie do nich IFO za pomoca programu ifo edit i niby wszystko jest OK, ale chciałbym ten film podzielić na 2DVD, lecz niestety dvd-fab widzi tylko pierwszą część filmu zawartą w pierwszym VOB-ie ![]() Pomyślałem sobie, że przerobie film ze pomoca DVD Shrinka tak aby VOB-y miały prawidłowe rozmiary. Niestety Shrink nie widzi filmu, postanowiłem więc zdemuxować film do m2v + ac3 + sup i scalić go na nowo ifo editem niestety i on nie podołał po chwili muxowania wywalił błąd "too many frame drops" Zabrałem się wiec za kolejny program - muxman i kolejne niepowodzenie wywalił komunikat "Probaly caused by excessivebitrate" ![]() Przyszedł czas na kolejne podejście - DVD Rebuilder i kolejny raz operacja nie powiodła sie, jednak tym razem nie zapisałem sobie komunikatu, który wywalił mi DVDRB ![]() Nie mam już pomysłu jak to prawidłowo muxować/transkodować aby miało prawidłową strukture dvd, może ma ktoś jakiś pomysł? ![]() ![]() Dzieki :EDiT: Jeżeli ktoś ma ochotę i czas to prosiłbym o poprawienie tematu ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Został jeszcze jeden program
![]() PS Tytuł poprawiony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
DVDReMake nie dał rady, pomieszał coś z kolejnościa i koniec filmu zrobił się w srodku
![]() a DVD2ONE wywalił się na samym początku, nawet nie zaczął... PS1 Może jakieś inne pomysły? ![]() PS2 Dlaczego Shrink nie może tego zreauthor-ować? ![]() :EDiT: Udało mi się stworzyć wszsystkie VOB-y w odpowiednich rozmiarach tzn. 1GB, zrobiłem o za pomocą obrazu iso zawierającego strukture dvd-video oraz dvd decryptera ![]() Niestety nadal istnieje problem ponieważ dvd fab widzi tylko 57minut z filmu majacego prawie 3godziny ![]() pliki stworzone przez ifo edit-a mu nie odpowiadają... Ostatnio zmieniany przez gallus : 02.03.2006 o godz. 00:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|