![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2004
![]() |
Nagranie filmu na płytach DVD Dual Layer
Witam serdecznie.
Niestety nie jestem już w stanie sam poradzić sobie z problemem ,więc zwracam się do wszystkich z prośbą o pomoc. Na wstępie dodam, że forum przeszukałem dość dokładnie, jednak nie znalazłem tematu w którym mój problem byłby poruszony. Przejde do rzeczy. Otóż mam do przegranie 3 filmy nagranych na nośnikach DVD. 1) Queensryche "Operation:LIVEcrime" [5 508MB] 2) Europe "Rock The Night" [4 974MB] 3) Whitesnake "live In The Still Og The Night" [6 399MB] O przegranie tych płyt prosił mnie znajomy. Domyślam się, że wszystkie filmy nagrane są na nośnikach Dual Layer, choćby ze względu na ich rozmiar. Dziś kupiłem pustą płytę DVD+R DL no i do tej pory nic nie ruszyło. Na pierwszy ogień poszedł Europe i już na początku problemy. Gdy obraz nagrał się na dysk, Nero poprosił o pustą płytę. Po włożeniu jej do nagrywarki, przez chwile płyta sobie "lata" i ukazuje się komunikat "Wykonanie polecenia Rozpocznij w trybie DAO nie jest możliwe". Próbowałem jeszcze Cd Clone, ale efekt był podobny, tyle,że nie było komunikatu. Więc drodzy forumowicze w jaki sposób przegrać te filmy ? Moja nagrywarka to Lg GSA-4163B. Teraz sprawdzam możliwość przegrania na laptopie, w nim mam nagrywarkę Matshita uj-400d. [laptop HP Compaq nx6125 EK159EA]. Zobaczymy co z tego wyjdzie. EDIT: Heh...nagrywarka w laptopie nagrywała , wszystko szło ładnie, aż do 61% kiedy wyskoczył jakiś errror. ![]() I płytka zdupiona ![]() http://dj.kowal.webpark.pl/dvd_2l.txt Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Reetou : 03.10.2006 o godz. 18:50 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|