![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
DVD Fan
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() |
Test płyt DVD dla stacjonarek?
Witam!
Mam takie dość głupie pytanko. Czy jest jakiś program którym na komputerze można sprawdzić poprawność wypalonej płyty DVD z filmem pod kątem stacjonarnych odtwarzaczy? Niedawno przez InstantCopy uwaliłem sobie 2 płytki, coś powaliło się w IC, ale to już inna bajka. Chodzi tutaj o to, że jak wypaliłem Verbatima i wrzuciłem go do PowerDVD 6.0 to ruszył bez problemu, ale na stacjonarce ani drgnal. Wiec w PowerDVD ruszy wszystko, a więc takie moje pytanko, czy jest jakiś soft którym można sprawdzić poprawność płyty np z ISO bądź wypalonej pod kątem stacjonarek? Czy dobrze zrobiło czy też nie? Bardzo proszę o odpowiedź
Pioneer DVR-109 @ 1.55 Official Ostatnio zmieniany przez SebNET : 27.07.2005 o godz. 22:57 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
.................
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
wiesz co
pierwsze zdanie Twojego posta prawie całkowicie zniechęca do napisania czegokolwiek masz jakis problem ze sobą facet ? pytanie nie jest głupie tylko niepotrzebnie zadane bo na tym forum sa tony informacji na interesujący Cię temat DVDinfo Pro na przykład Plextools Pxscan Kprobe Nero toolkit ale to zależy jaki masz palnik
Ostatnio zmieniany przez zick : 27.07.2005 o godz. 23:22 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
DVD Fan
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() |
Nie mam ze sobą żadnego problemu, poprostu mam dość już tego, że w kompie wszystko działa jak należy, a jeśli coś się wykroi za bardzo w IC8 to w stacjonarce juz nie ruszy. I dlatego sie pytalem o soft do testowania. Os niedawna bawie sie w palenie DVD i jak narazie nie wszystko kapuje.
a co do mojego palnika to masz w sigu I tutaj nie chodzi mi o poprawnosc wypalonych plyt, bo nagrywarka pali bardzo dobrze, wszystko dziala bez zarzutu, tylko chodzi mi o sprawdzenie poprawnosci zrobionego filmu przez Instant Copy 8. Bo ostatnio za cholere nie moge zrobic jednego filmu, nie chce ruszyc na stacjonarce, w PowerDVD chodzi. Plyta rusza, ale film nie startuje, nie moge dac PLAY itd.
Pioneer DVR-109 @ 1.55 Official Ostatnio zmieniany przez SebNET : 27.07.2005 o godz. 23:27 |
|
|
|
![]() |
|
|