![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.11.2005
![]() |
Nagrywanie filmu na DVD-R
Witam
Mam następujący problem. Posiadam pliki które z tego co wiem moge nagrac na DVD - R ale nie mam pojęcia jak to zrobi..Nero informuje mnie ze nie mogę nagrać bo brakuje mi jakis plików a mnie sie wydaje ze mam wszystko...W kazdym razie mam: "[DVDR].Entrevista.con.el.Vampiro.[by.JDOTW][osloskop.net]_VTS_01_1"; "[DVDR].Entrevista.con.el.Vampiro.[by.JDOTW][osloskop.net]_VTS_01_2"; "[DVDR].Entrevista.con.el.Vampiro.[by.JDOTW][osloskop.net]_VTS_01_3" to są pliki Vob i jeszcze folder "[DVDR].Entrevista.con.el.Vampiro.[by.JDOTW][osloskop.net].Resto" w którym znajdują sie pliki które mozecie zobaczyc na obrazku: http://olaiania1315.w.interia.pl/interview.JPG Bardzo prosze by ktos pomógł mi i powiedział co mam zrobic zeby nagrac tą płytkę. Z góry dziękuje. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zawartość Resto wpakować do Nero a w reszcie plików pozmieniać nazwy aby zaczynały się od VTS i też wpakować do tej samej kompilacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.11.2005
![]() |
THX!!!!!!!!!!!!!!! Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa Działa !!!!!!!
Dziękuje!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|