![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2003
![]() |
Nagrywanie VCD
Witam wszystkich. Na samym początku chciałbym wspomniec, że przeczytałem juz inne posty na forum na ten temat, ale nie znalazłem tam odpowiedzi na mój problem. A jest on następujący:
Posiadam odtwarzacz DVD Sony DVP-S335. Problem polega na tym, ze w zaden sposob nie chce on przeczytac nagranej przeze mnie plyty VCD (ma taka mozliwosc oczywiscie). Nie wiem zupełnie w czym tkwi problem - nagrywałem juz płyty i Nero, i za pomoca VCDeasy (oba formaty - VCD 1.1 i VCD 2.0) i nic - cały czas widze "No Disk". Co zrobic? w czym tki błąd. Kupiłem juz nawet poprawnie nagraną płytkę VCD (trudno je dosyc zdobyc obecnie) i jedyne co zauważyłem, że istnieje na niej katalog CDI, w którym sa jakies pliki (VCDeasy wogole go nie tworzy a Nero pozostawia pusty) i katalog Segment (VCDeasy i Nero zostawiaja go pustego). Naprawde nie wiem co robic... Prosze pomozcie.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
chyba niezbyt dokładnie przejrzałeś forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2003
![]() |
Problem w tym, ze mam juz dobrze skonwertowany film w mpegu - wydaje mi sie ze chodzi tu o nagranie samej płytki, program do tego. Chociaz moze... Ale wydaje mi sie ze jest ok, bo mam i napisy, i dzwiek w tym mpegu.
POMOCY!!!
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.02.2003
![]() |
chodzi pewnie o plyte
u mnie jest tak samo, pojawia sie no disc i tacka wyjezdza jak ngralem na verbatima 24x to dziala, ale tych plyt juz nie ma w sprzedazy i nie wiem na co nagrywac teraz
![]() |
|
|