![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.04.2004
![]() |
Najlepsza jakosc zrzutu-palenia DVD(nagrywanie konsolowe:)POMOC
Witam
Mam zamiar kupic drugą naryware dvd.Wczesniej miałem Litka 811S który nie miał wiekszych problemów z wypalaniem filmów,muzyki i gier ale za kuja nie przegra sie nim gry na XBOXA.Po prostu system plików jest troche inny,zle nagrany chocby 1 plik = zwalona płyta. Zreszta słyszałem ze Litki nie radza sobie z tym. Zamierzam w tym tyg kupic inna nagryware.Zastanawiam sie nad:NEC 2500 i Pionkiem 107. Słyszałem ze obie są bardzo dobre,cenowo nie ma az takiej róznicy wiec obie sa dla mnie dostepne. Chciałem zapytac czy ktos ma jakies dłuzsze doswiadzenie w temacie nagrywania którąś z tych nagrywarek i moze mi jakąs polecic. Chodzi mi o wytrzymałosc(czy padają szybko),jakosc nagrywania i odczytu. Czytałem na CDFREAKS testy obu burnerów. Wynika z tego ze Nec świetnie nagrywa ale ma gorszt odczyt DVD a Puionek stoi niezle w obu tematach. Wybór padłby na Neca ale czy słaby odczyt pozwoli mi na robienie kopii 1:1??Wkoncu trzeba jakos to DVD zrzucic.. bede wdzieczny za porady Dziekuje |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
The power of Playstation2
Data rejestracji: 23.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.04.2004
![]() |
Dzieki za odpowiedz.
Chciałbym sie tez dowiedziec jak te nagrywary sie trzymają?Tzn czy nie psują sie szybko. Moze ktos kto ma ja juz troche dłuzej mógłby sie wypowiedziec. Troche zachwiałes moją pewnosc mówiąc o tym zrzucaniu gier,naprawde jest tak zle?Zdarzyło ci sie czegos nie zrzucic gdy plyta nie była porysowana? Czy jakis uzytkownik Pionka mógłby sie w tym temacie wypowiedziec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
www.google.com
Data rejestracji: 21.05.2004
![]() |
nie jestem wlascicielem pionka, ale jkak dzis rozmawialem z piratami co setki plyt pala to wysmiali neca 25x0a :
"tylko pioneer-106 lub 107..."
![]() |
#5 | |
The power of Playstation2
Data rejestracji: 23.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |