Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.01.2005, 21:12   #1
Kapitan KloSs
człowiek specjany j23

Avatar użytkownika Kapitan KloSs

Data rejestracji: 10.01.2005
Kapitan KloSs w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DVD, nagrywanie filmów, jakie programy ?

Jaki programy polecicie do nagrywania filmów, robienia fajnych menu oraz konwertowania z Avi do systemu DVD ?? All in one Nero Express SE 2 ma taką wtyczke, ale strasznie wolnooooooooooo konwertuje do mpg-2. Nie chce opowiedzi typu: szukaj na forum, używaj google itp.

Edit: Chodzi mi o jeden program, i jeszcze musi nagrywać. Ulead DVD MovieFactory 2 Nagrywa i robi menu ale lipne. Jak już spomnialem NEro jest dobry ale 1.5 godziny na konwertowanie to troszkę zadługo. Mianowicie wpadł mi w łapki CCE SP, który potrafi zkonwertować w 30 minut, zamienia *.avi w *.mpv i robi ścieżkę dzwiękową osobną. Jeżeli w NeroVision Express SE2 zrobie tak: VideoDVD/pojawia mi się okno gdzie mogę dodać pliki z filmem tzn, avi i reszta w tym mpv. I dodaje mpv to jest czarny obraz w podgladzie i brak dźwieku. Jesli nagram DVD będzie obraz i dźwiek ?

P.S. Wiem, ze były napewno takie wątki, ale chciałbym aktualne info...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: