![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2004
![]() |
![]()
Moj problem polega na tym, ze po zgraniu filmu na HDD za pomoca programu DVD Shrink (3.1) - Full Disc, bez kompresji, dzielac pliki VOB na ponizej 1 GB (w przeciwnym przypadku wyrzuca mi blad, ze mam za malo miejsca na dysku - mimo, ze zostaje mu jeszcze 16GB) - probowalem podzielic posiadany material na 2 DVD za pomoca DVDFab'a, ale niestety zamiast obrazu 2 DVD w ISO tworzy on kilka plikow z rozszerzeniami .ISO1, ISO2 itp. - kazdy z nich ma ok 1GB. Po usunieciu liczby powstaje normalny plik obrazu - zamontowalem go w napedzie wirtualnym, ale byl problem z uruchomieniem filmu (przez 2 cekundy PowerDVD odtwarzal czarny obraz, po czym powracal do swojej tapety - pliki z filmem sa na obrazie plyty, ale trzeba je odtwarzac recznie. No i obrazy maja po 1GB, co zmuszaloby mnie do nagrania kilku plyt DVD, a jest to dosc nieoplacalne
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
downloader
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Cze
Najprawdopodobniej chodzi o system plikow na dsyku twardym. Zmien z FAT32 na NTFS i podziej ponownie film. Powinno juz byc ok. mjq |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|