![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
Bawię się z filmem "Czerwona róża" (245min.) . Podzieliłem na swój sposób mniej więcej po równo obie części, skompresowałem CCE z pozostawieniem kilku bajtów rezerwowych. Wymyśliłem sobie, aby dopiąć na końcu pierwszego CD napis "Insert CD2". Przygotowałem odpowiedniego Voba z takim właśnie obrazkiem i podłączyłem go za pomocą DVDRemakePro.
W zasadzie wszystko działa. Nie bardzo jest się do czego przyczepić, obrazek ukazuje się we właściwym momencie na czas określony 15 sek. Ale....... Gdy chcę otworzyć film pod np. Shrinkiem (nieważne z jakiego powodu) to dostaję komunikat, że sektory są nie bardzo Pytam zatem jak można to zrobić w inny sposób, aby nie naruszyć za bardzo samej struktury plików Ifo. Czy można dopiąć taki obrazek w Vobie za pomocą np. IfoEdit ? Jeśli tak, to jak ![]() Jest gorzej, bo chciałbym jeszcze dodać obrazek na początek drugiej płytki z napisem "CD 2" trwający np. 10 sek. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.11.2003
![]() |
w DVDFabie masz bodajrze możliwość zdefiniowania własnego obrazka, który pojawi się na zakończenie pierwszej płytki ( jeśli jednak się mylę i swojego nie da się wrzucić, to masz wybór pomiędzy black screenem a ichnym obrazkiem Insert DVD 2).
|
|
|
|
![]() |
|
|