![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.08.2005
![]() |
Neri Vision Express 2 i problem...
Sprawa ma się tak, dostałem od koleżanek 3 filmy w mpg które miałem ładnie posklejać porobić przejścia dodać napisy itp. Wszystko to zrobiłem w Nero Vision Express 2 nawet podzieliłem na sceny. Wszysto pięknie zapisałem projekt żeby go czasem nie stracić i teraz chciałem go nagrać. Najpierw chciałem żeby to typowy DVD był ale wyskoczył mi błąd i mi się odmieniło bo 5 godzin tworzyło się menu i strumienie kodowania. Opreację "Nagranie" musiałem zacząć jeszcze raz teraz tylko wszystko robiłem w VCD ale zamiast zykłego CD'ka włożyłem płytkę DVD. No to wyobraźcie sobie moje rozczarowanie gdy już 15 min przed końcem wyskoczyło okno dialogowe z jakże wkurzającym napisem "Przygotowany dysk jest zbyt skomplikowany błąd wewnętrzny 1008! proces zostanie zakończony" ogólnie ucieszony nie byłem. Proces nagrywania się nie zaczął więc nie straciłem płytki. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Jeśli ktoś ma jakiś pomysł... jestem otwarty na wszelkie propozycje bo mi już brak pomysłów (wprawdzie niewiele ich miałem ale jednak). A i tą wtyczkę mpeg-2 SVCD/DVD PLUG-IN mam (chyba dobrze nie?)
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|