![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.07.2005
![]() |
Nie moge ogladac filmów dvd
Kupilem nagrywarke dvd sony dw-q28a. po sciagnieciu programow powerdvd oraz allplayer probowalem odtworzyc film ale nie chcial mi pojsc. w power dvd pojawia sie komunikat"Wyjście TV karty graficznej nie działa prawidłowo" a w szczególach "Płyta zabezpieczona przed kopiowaniem nie może być odtwarzana, gdy włączona jest funkcja wyjścia TV". nie moge we wlasciwosciach wylaczyc tego wyjscia bo nie ma takiej opcji.moj komputer to caleron 533 192mb ram k.graf to savage4 32mb. moze jest jakis program dzieki ktoremu obejrze w koncu jakis film... prosze o pomoc...
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.................
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
hm...
1 czy faktycznie podpiety jest TV 2 zainstaluj sobie AnyDVD 3 nic więcej narazie nie przychodzi mi do głowy ![]()
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
Any DVD-spróbuj.Prawdopodobnie działa jakieś zabezpieczenie -nie wiem -może to Makrovision.Proponuję skopiować płytę na HDD za pomocą DVD Decrypter- i odtworzyć film z twardego dysku.Wówczas zostana usuniete zabezpieczenia CSS i Makrovision.Jesli nie da sie odtworzyć to raczej bedzie problem sprzetowy,jesli da sie odtwarzać to znaczy że płyta była zabezpieczona jakims shitem
![]() Daj znać jak Ci poszło i napisz co to za film.Czy jest tak z kazdym filmem,czy tylko z orginałami? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
Acha i zapomniałem dodac.Czy programy do odtwarzania sa pełnymi wersjami czy to tylko wersje shareware z ograniczeniem czasowym.Załatw skądś jakis freeware w pełnej wersji bo czasami takie programiki moga mieć ograniczenia w funkcjonalnosci -moze to być wersja czasowa 30 -dniowa lub z jakimś ograniczeniem sprzętowym - i będą takie jaja jak u Ciebie właśnie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
NOSNIKI DVD-R/+R | Jabba the Hutt | Nośniki optyczne | 4458 | 05.08.2005 14:16 |
nie moge nagrać filmów na płyte dvd | kontestator | DVD-Video | 4 | 27.02.2005 16:13 |
Nie mogę zabootować płyt DVD | Memphisus | Off topic | 11 | 30.01.2005 17:33 |
??? eMule ??? | siwy_mw | Off topic | 92 | 09.09.2004 21:38 |